Status

Puh, hvor tiden flyver lige nu. På min barsel er det hele tiden sådan en blanding af, at tiden forsvinder mellem mine hænder, og at dagene er så lange.

Efter jeg havde postet indlægget om dagpleje, fik vi i torsdags tilbudt en dagplejeplads til Frida. Ikke bare en hvilken som helst, men vores ønske-dagplejer! Dog kan det først blive 14 dage senere end vores behov, men det får vi til at fungere. Det må have virket at kime dem ned på kontoret! Lige meget hvad, så juhu! Jeg dansede rundt i huset, da jeg så vores tilbud!

Igår var vi så på besøg derovre, før vi accepterede. Det var lige, som jeg havde håbet. Den varmeste kvinde med dejlige omgivelser og et stort hjerte, der tydeligvis banker for børnene. Jeg er sikker på, at det nok skal blive godt. Selvom det stadig er lidt svært. Men alt i alt er en stor bekymring lettet fra mine skuldre. Skønt, når tingene falder på plads.

Lars har travlt lige for tiden. Han render ind og ud af huset. Mest ud synes jeg. Heldigvis har Frida nogle gode dage, hvor hun sover godt – i det mindste om dagen. I morgen skal vi til møde hos vores ejendomsmægler, for det er sådan, at vi har et hus til salg.

Nå, det var bare en lille status på det hele. Jeg har et lille projekt i tankerne, som I snart vil høre om, ligesom jeg vil fortælle lidt om vores boligsituation.

Stay tuned!

Kram fra mig

Skriv et svar