9 måneder inde – del 1

Frida er syg, og jeg er ved at komme ovenpå efter den samme forkølelse. Det er så synd for hende, hun hoster som en gammel ryger, og øjnene er fulde af snot. Jeg håber snart, at vi når på den anden side!

Den 5. september blev vores lille pige 9 måneder. Jeg forstår ikke, hvor tiden er blevet af. På den ene side har der været så mange laaange dage og nætter. På den anden side så synes jeg, at det var igår, hun blev lagt op på mit bryst. Det her bliver første indlæg i en serie om min graviditet. For modsat fødslen så føles det som hundrede år siden, jeg stod med en positiv test i hånden. Et helt andet liv.

Min graviditet

Jeg husker tydeligt den morgen, hvor jeg så to streger på den lille test. Eller rettere spekulerede på OM der rent faktisk var to streger. Det var fredag den 23. marts 2018. Min menstruation var forsinket, og jeg havde haft en mærkelig smerte i lænden, men der kom ingen blødning. Vi havde besluttet os for at tage det stille og roligt, jeg smed p-pillerne, så måtte vi se. Hvis jeg blev gravid i første forsøg, ville termin blive på det mest perfekte tidspunkt, men vi vidste godt, at det ikke var så sandsynligt. For i gennemsnit tager det jo ca 6 måneder, før der er bid. Men der stod jeg med en test med måske (?) to streger i første forsøg!

En hemmelighed

Jeg var helt i chok. Glæde og frygt i en god blanding, var det nu også rigtigt? Jeg tog et billede af testen og googlede. Åbenbart er to streger altså to streger uanset hvor tydelige de er. Så tog jeg ind på seminariet og gik rundt med min lille hemmelighed, som en varm boble inde i mig, mens jeg forsøgte at fokusere på forelæsningen uden held.

Jeg tog ud til min tætte veninde efter skole, og jeg var nødt til at vise hende billedet af testen. Jeg burde nok fortælle det til Lars først, men jeg kunne simpelthen ikke vente helt til han kom hjem sen aften. Jeg måtte fortælle det til nogen! Min veninde blev så glad på mine vegne. Om aftenen gav jeg Lars en gave. Deri var et par baby strømper, hvor der stod “I love dad”. Han blev så glad, og vi hoppede op og ned.

Skriv et svar